dissabte, 17 de setembre del 2016

DECIDIM.BARCELONA



Després que els alumnes de 3r i 4t d'ESO participessin en el debat decidim.barcelona (podeu seguir els resultats dels diferents debats seguint els següents vincles)

(Col·legi Sant Ramon Nonat 1, Col·legi Sant Ramon Nonat 2, Col·legi Sant Ramon Nonat 3 i Col·legi Sant Ramon Nonat 4)

el passat mes de Juliol es va tancar la darrera versió del Pla Municipal.

Aquesta versió és el resultat del procés participatiu que es va iniciar l'1 de febrer. Han participat més de 39.000 persones i 1.700 associacions i organitzacions, a través les cites presencials i de la plataforma decidim.barcelona. Des que va acabar el procés, han estat treballant en l'estudi i en l'agrupació de les propostes. D'aquesta manera han obtingut una nova versió del Pla Municipal que agrupa el 72,2% de les propostes ciutadanes fetes durant el procés.

L'estudi de les més de 9.500 propostes de la ciutadania ha estat realitzada per responsables de cada àrea i districte i personal tècnic de l'Ajuntament, involucrant a més d'un centenar de persones. El resultat del procés són més de 1.400 actuacions que agrupen prop de 6.900 propostes ciutadanes. De les 4.498 propostes sorgides de les cites presencials, 3.410 han estat acceptades.

Des de decidim.barcelona ens agraeixen la  participació (professionals, infants i adolescents) en el procés participatiu del Pla Municipal i ens conviden a consultar l'estat de les propostes elaborades a les cites presencials

Creuen que la participació d'infants i adolescents ha estat clau, aportant una mirada fresca i essencial per tal de construir una ciutat oberta a tots i totes.

També podeu navegar per les diferents visualitzacions per tal de facilitar la navegació pel conjunt del procés.

Seguim construint la ciutat democràtica.

És #larevolucioverda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada